Масло карите (ши) 200 г

45365

45 шт

4,00 €


Andmeleht

Информация

Kirjeldus rafineeritud, tahke rasv, päritolumaa Aafrika
INCI Butyrospermum Parkii(Shea) Butter
Cрок годности 01.12.19
Упаковка Cтоячий мешок

Жирные кислоты

Линолевая кислота 6 %
Олеиновая кислота смягчает кожу и способствует регенерации кожи, дает мылу смягчающие и увлажняющие свойства. 45 %
В косметике пальмитиновая кислота создает защитный слой на поверхности кожи. В мыле придает жесткость и отвечает за стабильность и кремовость пены мыла. 4 %
Стеариновая кислота восстанавливает и защищает кожу от внешних воздействий. Стеариновая кислота придает мылу твердость и твердую пену. 44 %
Другие жирные кислоты 1 %

Oсновная информация

использование Только для наружного применения

Data sheet

Küsimused

Marja-Liisa, 2018-03-13
Kas seda sheavõid peab enne kindlasti vahustama või sobib kohe nahale kandmiseks?
Ei pea vahustama, võib kasutada ka niisama.
Kas vastusest oli abi? Jah (2) Ei (0)

Reviews (3)

E .Ingeland

veebr 12, 2019
5
(5/5
-
Merili

märts 22, 2018
5
(5/5
Ma olen siit nüüd mitmeid asju tellinud ja olen kõigega väga rahul. Sellest sheavõist valmistasin oma esimese kehavahu, mis koos teiste õlidega, tuli väga mõnna ja vaatasin siit lehelt ka juhendit. Huulepulkasid, küünlaid ja seepe olen samuti teinud. Aitäh ja soovitan teistele huvilistelegi siit tellida! :)
Eve L

apr 11, 2016
5
(5/5
Sheavõist sai tehtud huuleläiget. Jah, kasutaksin vajadusel veelgi ning soovitan soojalt ka teistele.:)
Page:1
Add Review
Rating:*
Name:*
Email:*
Text:*
 

Vaata retsepte

Покупатели этого товара так же приобрели: