Нет товаров
Цены с налогами
30 g avokaadoõli
60 g vett
10 g taimset glütseriini
5 g Olivem emulgaatorit
0,5 -1 g säilitusainet
1 g eeterlikku õli
noaotsatäis sinist micat
kreemipurki
1. Vala emulgaator ja õli kuumakindlasse nõusse ja kuumuta veevannil kuni emulgaator on sulanud.
2. Kuumuta teises nõus veevannil vesi ja gütseriin70 C..
3. Sega õlisegu peene joana vee hulka pidevalt segades. Jätka mikserdamist saumikseriga vähemalt 3 minutit. Segu jahtudes jätka mikserdamist aeg-ajalt, et vältida vee ja õli eraldumist.
4. Kui temperatuur on umbes 45 kraadi, lisa säilitusaine ning eeterlik õli.
5. sega väike kogus micat vähese veega ja lisa siina paar spl kreemi. Sega ühtlaseks.
6. Vala purki valget ja sinist kreemi vaheldumisi. Efekti lisamiseks võid kreemi pisut grilltiku või lusikaga segada.
Suur glütseriini kogus teeb kreemist eriti niisutava. Väike kogus micat nahale värvijälgi ei jäta.
Leave a comment