Risiiniöljy 1 L

805709

15,50 €


Andmeleht

Tuotetiedot

Kirjeldus rafineeritud, hästi viskoosne õli
INCI Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Parasta ennen 30.10.2019
Pakkaus 1 L plastpudel

Muut tiedot

Omadused kosmeetikas Moodustab nahale kaitsva kile, kasutatakse salvides. Pisut kleepuv.
Omadused seebis Suurendab seeb vahutavust. Liiga suur osakaal teeb seebi pehmeks

Data sheet

Küsimused

Monika, 2019-03-12
Kui palju peab lisama 100g seebimassi kohta? Minul küll ei vahuta...
Kastoorõli lisatakse seebirasvade hulka külmprotsessi seebi puhul (https://hobipunkt.ee/et/content/73--seebi-valmistamine-sammsammult). Valmisseebimass on juba valmis produkt ja selle vahutavust õlide lisamisega parandada ei saa.
Kas vastusest oli abi? Jah (0) Ei (0)

Reviews (1)

Maie V

aug 9, 2016
5
(5/5
Kasutan kastoorõli seebivalmistamisel. Seep vahutab sellega suurepäraselt.
Page:1
Add Review
Rating:*
Name:*
Email:*
Text:*
 

Vaata retsepte

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: