Jojobaöljy 100 ml

46152

9,00 €

10,80 € / 100 ml


Andmeleht

Tuotetiedot

Kirjeldus Jojobaöljyn valmistuksessa käytetään ensin kylmäpuristusta, sitten suodatusta jäännösten poistamiseksi ja lopuksi mikrosuodatusta (0,2 mikronia).
INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Erä P282695
Parasta ennen 21.03.2021
Tuoteryhmä kasviöljy
Raaka-aine Luonnonperäinen tuote.
Pakkaus 100 ml plastpudel

Muut tiedot

Omadused kosmeetikas Eriti sobilik juuksehooldustoodetesse.
Omadused seebis Seebi sisse lisada piiratud koguses, vähendab vahutavust.

Data sheet

Küsimused

Lemme, 2016-04-03
Sooviksin teada jojobaõli seebistumisarvu.
Jojobaõli seebistumisarv on 0,066
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)
Joonas, 2019-01-16
Kas müügisolev jojobaõli on külmpressitud?
Tänan!
Jojobaõli valmistamisel läbitakse alljärgnevad etapid: esmalt kasutatakse külmpressimist, seejärel filterpressimist jääkide eemaldamiseks ning lõpuks mikrofiltreerimist (0,2 mikronit).
Kas vastusest oli abi? Jah (2) Ei (0)

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Add Review
Rating:*
Name:*
Email:*
Text:*
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: