Allantoiini 100 g

805839

4,50 €


Andmeleht

Tuotetiedot

Kirjeldus Rahustav ja niisutav toimeaine kuivale, vananevale ja põletikulisele nahale. Sobib kasutada pesugeelides, kreemides
INCI Allantoin
Erä K026ALL218
Parasta ennen 01.01.21
Pakkaus Pystypussi

Muut tiedot

Suositeltu määrä 0,5-2%
Käytttötarkoitus Allantoin lahustub vees kui osakaal on u 0,5% suurem kogus vees ei lahustu, vaid seguneb tootega. Võib lisada tootesse veefaasis kuni 70 C juures või segada valmis tootesse
Käyttö Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Data sheet

Küsimused

Mairi, 2017-08-07
Tere!
Kas seda toodet saab kasutada peitepulga tegemisel?
Tegemist on vees lahustuva tootega, mis rasvadega ei segune.
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)
Mairi, 2017-08-16
Tere! Kas allantoini näovee tegemisel võib kasutada ning kui palju võiks panna 100 g kohta?
Vastavalt tootja infole lahustub allantoin vees kui doseering on kuni 0,5 %. Mina ei ületaks seda kogust.
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)
Tiina, 2019-05-21
Tere,

Kas seda toodet võib kasutada seebi tegemisel?
Tere
Ma ei ole isiklikult seda seebi sees katsetanud.
Kõhklused, mis mul tekivad on
- Kõrgel temperatuuril (seebistumine) võib allantoin kristalliseeruda.
- Õhku jääb ka küsimus kui efektiivne see seebi sees on, kuna nahk puutub seebiga kokku lühikese aja jooksul ja kasutatav seebi kogus ei ole väga suur.
Kas vastusest oli abi? Jah (0) Ei (0)

Reviews (0)

No customer reviews for the moment.

Add Review
Rating:*
Name:*
Email:*
Text:*
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: