Rosmariini eteerinen öljy 15 ml

4776

5,00 €


Andmeleht

Tuotetiedot

INCI Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil
Erä P275985
Parasta ennen 31.07.20
Pakkaus lasipullo 15 ml

Eteeristen öljyjen käyttö

Käyttö kosmetiikkassa Suosittelemme käyttämään enintään 1% tuotteen painosta (1 g / 100 g), kasvotuotteissa alle 0,5 g. Älä käytä silmien ympärillä! Eteerinen öljy lisätään tuotteisiin jäähdytysvaiheessa (35-40 ° C) öljyjen haihtuvuuden vähentämiseksi.
Valmismassasaippuamassa suosittelemme max 25 g /1 kg
Kylmämenetelmäsaippua suosittelemme 30-35 g /1 kg rasvaa
Kuumamenetelmäsaippua suosittelemme 20-25 g /1 kg rasvaa
Sopivuus kynttilöihin ei sovi

Muut tiedot

Allergeenit Linalool 0.8 % limonene 6 %
Turvallisuus Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä laimentamatonta. Vältä joutumista silmiin. Jos ärsytys ilmenee, lopeta käyttö ja tarvittaessa hakeuduttava lääkärin hoitoon. Pitää poissa lasten ulottuvilta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu sairauden hoitoon, parantamiseen tai ehkäisyyn.
Syttymispiste 41 C

Data sheet

Küsimused

Toote kohta ei ole küsimusi

Reviews (1)

Liisi

sept 12, 2015
3
(3/5
Esialgu ehmatas aroom väga ära, meenutas pigem tärpentini kui rosmariini. Toodetes kasutades on ka nii, et esialgu jääb lõhn võõras, aga kui laiali hõõruda, siis kuidagi hajub ja meenutab ikka rosmariini. Ilmselt kasutada väheses koguses ja ettevaatlikult.
Page:1
Add Review
Rating:*
Name:*
Email:*
Text:*
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: