Rafineerimata sheavõi

6,00 €

  • 500 g
  • 1 kg
  • 250 g

Andmeleht

Tooteinfo

Kirjeldus Orgaaniline, rafineerimata
INCI Butyrospermum Parkii(Shea) Butter
Parim enne 31.03.20

Muu informatsioon

Kasutamine Toode on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks.

Lisainfo

Rafineerimiata sheavõi omadused ja kasulikkus

Rafineerimata sheavõi:
• on kollaka värvuse ja suitsuse-pähklise lõhnaga võie.
• niisutab ja pehmendab nahka
• vähendab nahapunetust ja ärritust
• vitamiinidest sisaldab sheavõi A, E ja F vitamiini. 

Vitamiinide ja aktiivained rafineerimata sheavõis

E-vitamiin: 0,15%
Fütosteroolid (kaneelhape, terpeenalkoholid): 5-10%

Rafineerimata sheavõi valmistamisprotsess

Sheavõid toodetakse Aafrikas kasvava võiseemnikupuu pähklitest. Sheavõi pähklid pestakse, kuivatatakse ja eraldatakse koortest. Seejärel tambitakse viljaliha ühtlaseks massiks ning röstitakse.

Massist külmpressitakse rasv ja see järeltöödeldakse. Võidest eemaldatakse võõrosakesed filtreerimise teel. Võrreldes rafineerituga, on rafineerimata sheavõi ebaühtlasema konsistentsiga ning sellel on suitsune lõhn ja kollakas värvus.

.

Küsimused

Toote kohta ei ole küsimusi

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: