Mangovõi 200 g

Mangovõi on pehme ja kreemjas või, mis sobib hästi kuiva ja lõheneva naha toitmiseks. Mangovõi tundub väherasvane ja sulab nahal kiiresti.

7948

8,50 €


Andmeleht

Tooteinfo

INCI Mangifera Indica(Mango) Seed Butter
Parim enne 07.11.20
Pakend Taassuletav püstpakend

Rasvhapete profiil

Oleiinhape 40%
Palmitiinhape 12%
Steariinhape 41%
Muud rasvhapped Linoleenhape 6 %, muud rasvhapped 3 %

Seebi valmistamine

Seebistumisarv (seebikivi) 0,136
Seebistumisarv kaaliumhüdroksiid 0,191

Muu informatsioon

Kasutamine Toode on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks.

Lisainfo

Mangopuu (Mangifera indica) pärineb Indiast, kuid tänapäeval kultiveeritakse seda taime ka mujal: Hiinas, Brasiilias ja Mehhikos. 

Mangovõid valmistatakse mango seemnetuumast pressimise teel. Mangovõi on pehme ja kreemjas, naha pinnal sulab see üsna kiiresti. Mangovõi lõhn on üsna tagasihoidlik ega meenuta värske mango lõhna. 

Võrreldes sheavõiga tundub mangovõi vähem rasvane, kuid jätab naha pinnale tuntava kaitsekihi. Ilmselt on selle põhjuseks suurem palmitiinhappe sisaldus. Nahka pehmendavat ja uuendavat oleiinhapet sisaldab mangovõi sheavõiga võrreldavas koguses. Samuti on steariinhappe osakaal mangovõis sarnane sheavõi omaga. Steariinhape aitab säilitada naha niiskust, tõstab selle elastsust ning aitab nahavigastustest kiiremini taastuda. Mangovõi rahustab hästi päikesest põlenud nahka.

NB! Mangovõi on hoiutemperatuuri suhtes tundlik, soovitame säilitada seda külmkapis. 

Mangovõi parimad omadused tulevad esile kuivale nahale mõeldud kosmeetikumides ja huuletoodetes. Mangovõi poolt loodud kaitsekiht hoiab niiskuse naha sees.

Mangovõi lisamine seebisse annab sellele kõvadust ja tihke, kreemja vahu.

.

Küsimused

Toote kohta ei ole küsimusi

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: