Seoses suviste puhkuste perioodiga võib tellimuse komplekteerimise aeg olla hetkel tavapärasest päeva võrra pikem.

Jojoba Golden 100 ml

46152

9,00 €

10,80 € / 100 ml


Andmeleht

Tooteinfo

Kirjeldus Jojobaõli valmistamisel kasutatakse esmalt külmpressimist, seejärel filterpressimist jääkide eemaldamiseks ning lõpuks mikrofiltreerimist (0,2 mikronit).
INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Partii P282695
Parim enne 21.03.2021
Tooterühm taimne õli
Tooraine Looduslik tooraine.
Pakend 100 ml plastpudel

Muu informatsioon

Omadused kosmeetikas Eriti sobilik juuksehooldustoodetesse.
Omadused seebis Seebi sisse lisada piiratud koguses, vähendab vahutavust.

Lisainfo

Jojobaõli rasvhapete koostis:

Kuna jojobaõli on oma olemuselt vaha, koosneb see peamiselt erinevatest vahaestritest. 

Eikoseenhape: 71 %
Eruukhape: 15 %
Oleiinhappe: 10 %
Palmitiinhape: 1 %
Muud rasvhapped: 3 %

Pooride ummistumise näitaja (0-ei ummista 4- suure tõenäosusega ummistab) 0-1

Rasvhapete mõju kosmeetikatoodetes

Linoolhape pehmendab nahka, aitab vähendada ketendust.

Oleiinhape pehmendab, aitab nahal uueneda. Sobib õhenenud või päikesepõletusega nahale.
Palmitiinhape moodustab naha pinnale kaitsekihi.
Steariinhape aitab säilitada nahas olevat niiskust, tõstab naha elastsust, aitab nahavigastustest kiiremini taastuda.

Jojobaõli seebis

Üldiselt pole jojobaõli seebis kasutamine kuigi levinud. Jojobaõli peaks seebis kasutama tagasihoidlikult, kuna ta teeb seebi pehmeks ja vähe vahutavaks. Seebi valmistamise temperatuur peaks olema madalam, sest jojobaõli kiirendab seebistumist. 

Erinevad rasvade koostises olevad rasvhapped mõjutavad ka seebi omadusi.

Linoolhape: nahka pehmendav
Oleiinhape: nahka pehmendav, vahutab vähe
Palmitiinhape: kõva seep, tihke kreemjas vaht
Steariinhape:kõva seep, tihke vaht.

Seebistumisarv (seebikivi) 0,068

Seebistumisarv (kaaliumhüdroksiid) 0,093

Kasutatud kirjandus:

  1. Tootja infomaterjalid.
  2. JE Fulton, Comedogenicity and irritancy of commonly used ingredients in skin care products, J Soc Cosmet Chem 1989, 40, 321-333.
  3. WE Morris and SC Kwan, Use of the rabbit ear model in evaluating the comedogenic potential of cosmetic ingredients, J Soc Cosmet Chem 1983, 34, 215-225.
  4. www. swiftcraftmonkey.blogspot.com
  5. http://oilhealthbenefits.com/
  6. www.soapcalc.net
  7. http://summerbeemeadow.com/content/properties-soapmaking-oils

.

Küsimused

Lemme, 2016-04-03
Sooviksin teada jojobaõli seebistumisarvu.
Jojobaõli seebistumisarv on 0,066
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)
Joonas, 2019-01-16
Kas müügisolev jojobaõli on külmpressitud?
Tänan!
Jojobaõli valmistamisel läbitakse alljärgnevad etapid: esmalt kasutatakse külmpressimist, seejärel filterpressimist jääkide eemaldamiseks ning lõpuks mikrofiltreerimist (0,2 mikronit).
Kas vastusest oli abi? Jah (2) Ei (0)

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: