Oliivi skvalaan 100 ml

Oliiviõlist valmistatud oliivi skvalaan pehmendab nahka ja parandab selle elastsust. Oliivi skvalaan aitab kaasa rakkude taaastumisele, vähendades sellega vananemise märke.  
Oliivi skvalaan on läbipaistev ja lõhnatu, imendub kiiresti ja ei jäta nahka õliseks.

19311

12,00 €


Andmeleht

Tooteinfo

INCI  Squalane/Olea Europaea Fruit Oil
Parim enne 10.11.2020
Tooterühm taimne õli
Pakend 100 ml plastpudel

Muu informatsioon

Omadused kosmeetikas Oliivi skvalaan niisutab nahka, suurendab selle elastsust, vähendab vananemise märke.

Lisainfo

Vahemere äärest korjatud oliivide õlist valmistatud oliivi skvalaan pehmendab nahka ja parandab naha elastsust. Oliivi skvalaan aitab kaasa rakkude taaastumisele, vähendades sellega vananemise märke.  
Oliivi skvalaan on läbipaistev ja lõhnatu, imendub kiiresti, nahale kandes ei jäta nahka õliseks.

Pika säilivuasjaga Oliivi skvalaan seguneb teiste taimsete õlidega, ei segune vee või alkoholiga. Seda võib kasutada ühe õlina veega kreemi koostises või kasutada iseseisvalt nahka pehmendava seerumina. Luksusliku siidise naha tunde loovat oliivi skvalaani võib kasutada silmaümbruse kreemides, huulehooldustoodetes ja näokreemides. 

.

Küsimused

Mari, 2018-11-10
Kui soovin valmistada 100g näokreemi, siis mis võiks olla miinum kogus oliivi skvalaani, et ta annaks loodetud tulemust?
Tavapärane doseering on 1-10%
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)
Mari, 2018-11-13
Tere,
Kas oliivi skvalaani saab kasutada ka ainult õlipõhises tootes (nt. huulepalsamis, salvis)?
Jah, saab küll
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: