Titaandioksiid valge 150 G

3041

5,00 €


Andmeleht

Tooteinfo

Kirjeldus Veega segunev titaandioksiid
INCI Titanium Dioxide
Parim enne 30.01.20
Pakend Taassuletav püstpakend

Seebi valmistamine

Läbipaistev valmisseebimass Seep muutub läbipaistmatuks
Külmmeetodil või kuummeetodil isetehtud seep Intensiivne värv.

Muu informatsioon

Doseeering 1-20%
Kasutusvaldkond Kasutatakse värvainena seebis ja kosmeetikas. Dekoratiivkosmeetikas leiab kasutust kui valgust peegeldav, matistav ja kattev baaspulber.
Kasutamine Toode on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks.

.

Küsimused

Annika, 2015-11-09
Tere, kui palju peaks seebi tegemisel panema titaanoksiidi kilo kohta näiteks.
Tere! Mina olen kasutanud 1 tl poole kilo rasvade kohta.
Kas vastusest oli abi? Jah (3) Ei (0)
Jevgeni, 2016-11-29
Hi, is it titanum dioxide or titanium oxide? Is it water or oil soluble?
Thanks!
This is water soluble.
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)
K, 2017-12-13
Asjad, mis selle ainega kokku saavad on pärast kasutuskõlbmatud? Ehk siis toitu enam sellega puutuda ei tohi?
Toiduainetega kokkupuudet soovitada ei saa. Allaneelamisel võib olla ärritav.
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)
Mairi, 2018-01-26
Tere! Kas titaanoksiidi võib kasutada päikesekaitsekreemi valmistamisel ning milline on doseering 100 ml kreemi kohta?
Võib kasutada kuni 25%, see on Euroopa Liidus lubatud maksimum, kuid tulemuseks on tihke valge pasta, miis jääb ka nahal valge.
Paar artiklit:
http://www.justaboutskin.com/sunscreen-percentage-concentration/
http://modernhippiehw.com/2014/04/07/homemade-moisturizing-sunblock-with-zinc-oxide/
Kas vastusest oli abi? Jah (2) Ei (0)
Egne, 2018-05-14
Kas on nano või no-nano?
Ei ole nano, osakeste suurus on suurem kui 0.045 mm.
Kas vastusest oli abi? Jah (0) Ei (0)

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: