Väikesed kakaovõi tšipsid 100 g

Tšipside läbimõõt 0,5-0,8 cm

Füüsiliste omaduste tõttu annab kakaovõi seebile tugevust ning teeb ka kreemi paksemaks. Kuna kakaovõi sulab kehatemperatuuril, on see ideaalne koostisosa ka huulevõide ja palsami valmistamiseks. Kakaovõi sobi suurepäraselt ka massaaži ajal kasutamiseks.

805681

3,80 €


Andmeleht

Tooteinfo

Kirjeldus Veeauruga desodoreeritud kakaovõi tšipse on lihtne doseerida. Tagasihoidlik lõhn ei sega aroomiõlide kasutamist. Toode pärineb kontrollitud mahepõllumajandusest.
INCI Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter
Parim enne 10.12.2019
Pakend Taassuletav püstpakend

Rasvhapete profiil määrab taimse õli omadused. Allpool on kirjeldus erinevate rasvhapete omadused ja osakaalud antud rasvas.

Linoolhape pehmendab nahka ja aitab vähendada ketendust. Seebis toimib samuti naha pehmendajana. 3 %
Oleiinhape pehmendab nahka ja aitab nahal uueneda. Sobib lõhenenud või päikesepõletusega nahale. Seebis on nahka pehmendav., kuid vähese vahutavusega 36 %
Kosmeetikatoodetes tekitab palmitiinhape naha pinnale kaitsekihi. Seebis annab palmitiinhape seebile kõvaduse ja tihke, kreemja vahu. 27 %
Steariinhape aitab säilitada nahas olevat niiskust, tõstab naha elastsust ning aitab nahavigastustest kiiremini taastuda. Seebile annab steariinhape kõvaduse ja tihke vahu. 34 %

Seebi valmistamine

Seebistumisarv (seebikivi) 0,138
Seebistumisarv kaaliumhüdroksiid 0,194

Muu informatsioon

Päritolumaa Dominikaani Vabariik
Kasutamine Toode on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks.

Lisainfo

Inglisekeelne nimetus Cocoa butter
INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter
Kakaovõid valmistatakse kakaopuu seemnetest.
Kakaovõi on toatemperatuuril tahke, kuid nahaga kokkupuutel sulab ning imendub kiiresti nahka.  Kakaovõi säilivusaeg on pikk –  2 kuni 5 aastat Kakaovõi sisaldab ohtralt E-vitamiini ja antioksüdante, see tagab tema hea säilivuse ja niisutavad omadused. Kakaovõi toimib eelkõige kreemi ja seebi niisutava koostisosana.

Füüsiliste omaduste tõttu annab kakaovõi seebile tugevust ning teeb ka kreemi paksemaks. Kuna kakaovõi sulab kehatemperatuuril, on see ideaalne koostisosa ka huulevõide ja palsami valmistamiseks. Kakaovõi sobi suurepäraselt ka massaaži ajal kasutamiseks.

Rasvhapete osakaal kakaovõis

Palmitiinhape: 27%
Steariinhape: 34%
Oleiinhappe: 36%
Linoolhape: 3%

Palmitiinhape moodustab naha pinnale kaitsva kihi. Steariinhape hoiab niiskust, suurendab naha elastsust, aitab nahakahjustustel paraneda. Oleiinhape  on väga niisutav, aitab naharakkudel taastuda. Imendub hästi nahka ja toimib põletikuvastaselt. Linoolhape aitab parandada naha kaitsefunktsiooni, aitab leevendada sügelevat ja kuiva nahka, toimib põletikuvastaselt.

Data sheet

Küsimused

Toote kohta ei ole küsimusi

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: