Fraktsioneeritud kookosõli 250 ml

Vaata suuremalt

806108

7 toodet

7,00 €


Andmeleht

Tooteinfo

INCI INCI: Caprylic / Capric Triglyceride; Medium Chain Triglyceride (From Cocos Nucifera Oil)
Partii L000236069
Parim enne 31.08.19
Pakend 250 ml plastpudel

Lisainfo

Fraktsioneeritud kookosõli  imendub kiiresti nahka ja tundub vähem "rasvane" kui teised taimsed õlid. Fraktsioneeritud kookosõli valmistamiseks eraldatakse kookosrasvast osa rasvhapetest, sellega suureneb teiste rasvhapete osakaal ja võimenduvad nende omadused. 

Põhilised rasvhapped fraktsioneeritud kookosrasvas on kaprüülhape ja kapriinhape. Need rasvhapped annavad  fraktsioneeritud kookosrasvale tema tugevad antibakteriaalsed omadused. Kuna rasvhapete koostis on erinev, ei anna fraktsioneeritud kookosõli seebile samasuguseid omadusi nagu kookosrasv, samuti on tema seebistumisarv erinev ja lihtsalt üht teise vastu seebiretseptis vahetada ei saa.

Fraktsioneeritud kookosõli peamine kasutusala on erinevad kosmeetikatooted: kehaõlide, parfüümõlide, kreemide ja losjoonide komponendina. 

Rasvhapped fraktsioneeritud kookosõlis

Kaprüülhape 57%
Kapriinhape 42%
Muud rasvhapped alla 1%

Seebistumisarv

seebikivi – 0,232
kaaliumhüdroksiid – 0,327


Ainult välisipidiseks kasutamiseks.
Päritolumaa Malaisia.

Data sheet

Küsimused

Toote kohta ei ole küsimusi

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: