Detsember on Hobipunktis aasta kõige kiirem kuu. Tellimusi on tavapärasest kordades rohkem ja tellimuste komplekteerimisjärjekord pikem. Seetõttu soovitame mitte jätta tellimuste tegemist viimasele minutile! Üldjuhul jõuame paki teele panna makse laekumisele järgneval tööpäeval.

Viinamarjaseemne õli 100 ML

35832

4 toodet

3,00 €


Andmeleht

Kirjeldus rafineeritud
Partii L000233162
Parim enne 31.01.19
Pakend 100 ml plastpudel
INCI Vitis vinifera (Grape) Seed Oil
Omadused seebis Lihtne baasõli
Omadused kosmeetikas Kergesti imenduv õli, mis ei jäta nahka rasvaseks.

Lisainfo

Viinamarjaseemne õli, rafineeritud
Päritolumaa Itaalia 

Rasvhapped viinamarjaseemneõlis:

Oleiinhape 25%
Linoolhape 64%
Palmitiinhape 7%
Steariinhape 3%
Muud rasvhapped 1%
Seebistumisarv

Rasvhapete mõju kosmeetikatoodetes

Rasvhapete koostist teadas saab valida õli vastavalt soovitud funktsioonile.

Linoolhape pehmendab nahka, aitab vähendada ketendust
Oleiinhape pehmendab, aitab nahal uueneda. Lõhenenud või päikesepõletusega nahale.
Palmitiinhape moodustab naha pinnale kaitsekihi
Steariinhape aitab säilitada nahas olevat niiskust, tõstab naha elastsust, aitab nahavigastustest kiiremini taastuda

Rasvhapete omadused seebis

Erinevad rasvade koostises olevad rasvhapped mõjutavad ka seebi omadusi

Lauriinhape: kõva, puhastav seep, suuremulliline vaht. Head puhastusomadused. Suur kogus võib muuta seebi kuivatavaks.
Müristhape: kõva, puhastav seep, suuremulliline vaht.
Linoolhape: nahka pehmendav
Oleiinhape: nahka pehmendav, vahutab vähe
Palmitiinhape: kõva seep, tihke kreemjas vaht
Steariinhape:kõva seep, tihke vaht.

Seebistumisarv

seebikivi – 0,132
kaaliumhüdroksiid – 0,186

Pakend

Toode on pakendatud topeltkorgiga pruuni PET pudelisse.

Küsimused

Toote kohta ei ole küsimusi

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Vaata retsepte

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: