Avokaadoõli 100 ML

17562

20 toodet

3,50 €


Andmeleht

Tooteinfo

Kirjeldus rafineeritud
INCI Persea Gratissima (Avocado) Oil
Partii 222406_SL
Parim enne 19.04.19
Pakend 100 ml plastpudel

Rasvhapete profiil

Linoolhape Linoolhappe kogus avokaadoõlis on keskmiselt 10 %. Linoolhape pehmendab nahka ja aitab vähendada ketendust. Seebis toimib samuti naha pehmendajana.
Oleiinhape Oleiinhappe kogus avokaadoõlis on keskmiselt 70 % Oleiinhape pehmendab nahka ja aitab nahal uueneda. Sobib lõhenenud või päikesepõletusega nahale. Seebis: Vähese vahutavusega, nahka pehmendav.
Palmitiinhape Palmitiinhappe kogus avokaadoõlis on keskmiselt 13 %. Kosmeetikatoodetes moodustab palmitiinhape naha pinnale kaitsekihi. Seebis annab palmitiinhape seebile kõvaduse ja tihke, kreemja vahu.
Steariinhape Avokaadoõli sisaldab keskimiselt 3 % steariinhapet. Steariinhape aitab säilitada nahas olevat niiskust, tõstab naha elastsust ning aitab nahavigastustest kiiremini taastuda. Seebile annab steariinhape kõvaduse ja tihke vahu.
Muud rasvhapped 5 %

Muu informatsioon

Omadused kosmeetikas Igale nahatüübile sobiv niisutav baasõli.
Omadused seebis Kasuta piiratud koguses (10 %), niisutav.

Lisainfo

Avokaadoõli rasvhapete koostis

  • Linoolhape 5-15%
  • Oleiinhape 45-75 %
  • Palmitiinhape 15-25 %
  • Steariinhape 1,5 %

Looduslikult õlis leiduv E-vitamiini hulk: 13-20 mg/100 g kohta.

Pooride ummistumise näitaja (0-ei ummista 4- suure tõenäosusega ummistab) 2

Rasvhapete mõju kosmeetikatoodetes

Rasvhapete koostist teadas saab valida õli vastavalt soovitud funktsioonile.

Linoolhape pehmendab nahka, aitab vähendada ketendust
Oleiinhape pehmendab, aitab nahal uueneda. Lõhenenud või päikesepõletusega nahale.
Palmitiinhape moodustab naha pinnale kaitsekihi
Steariinhape aitab säilitada nahas olevat niiskust, tõstab naha elastsust, aitab nahavigastustest kiiremini taastuda

Avokaadoõli seebis

Erinevad rasvade koostises olevad rasvhapped mõjutavad ka seebi omadusi

Lauriinhape: kõva, puhastav seep, suuremulliline vaht. Head puhastusomadused. Suur kogus võib muuta seebi kuivatavaks.
Müristhape: kõva, puhastav seep, suuremulliline vaht.
Linoolhape: nahka pehmendav
Oleiinhape: nahka pehmendav, vahutab vähe
Palmitiinhape: kõva seep, tihke kreemjas vaht
Steariinhape:kõva seep, tihke vaht.

Seebistumisarv (seebikivi) 0,133

Seebistumisarv (kaaliumhüdroksiid) 0,188

Kasutatud kirjandus:

  1. Tootja infomaterjalid.
  2. JE Fulton, Comedogenicity and irritancy of commonly used ingredients in skin care products, J Soc Cosmet Chem 1989, 40, 321-333.
  3. WE Morris and SC Kwan, Use of the rabbit ear model in evaluating the comedogenic potential of cosmetic ingredients, J Soc Cosmet Chem 1983, 34, 215-225.
  4. www. swiftcraftmonkey.blogspot.com
  5. http://oilhealthbenefits.com/
  6. www.soapcalc.net
  7. http://summerbeemeadow.com/content/properties-soapmaking-oils

Data sheet

Küsimused

Toote kohta ei ole küsimusi

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Vaata retsepte

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: