Polüsorbaat 80, 100 ml

43521

5,00 €


Andmeleht

Tooteinfo

Kirjeldus Aitab kaasa õlide lahustumisele vees.Sobib kasutamiseks näiteks vanniõlides, vannitrühvlites. Hoiab ära õlikihi tekkimise vannivee pinnal, aidates õlil vannivees lahustuda. Looduslik toode, mis on valmistatud oliiviõli baasil.
INCI Polysorbate 80
Parim enne 15.09.20
Pakend 100 ml plastpudel

Muu informatsioon

Doseering 1-20%

Data sheet

Küsimused

Liisi, 2016-08-14
Kui palju peaks antud toodet kasutama?
Toote soovitav osakaal on 5% (kaasemulgaatorina kreemides) kuni 20% vanniõlides.
Kas vastusest oli abi? Jah (5) Ei (0)
Mairi, 2017-11-15
Tere! Kui kasutada polüsorbaati kreemide ja losjoonide valmistamisel, siis kas piisab, kui paksendajana kasutada ainult mesilasvaha või peab veel mingit paksendajat lisama ning millist?
Saab kasutada ainul kaasemulgaatorina. Õli polüsorbaadiga segades ei ole tulemuseks samasugune emulsioon kui emulgaatorit kasutades, ta suudab endaga siduda palju vähem õli kui emulgaator. Kui emulgaatorit kasutades on tulemuseks ühtlane konsistents, siis minu meelest polüsorbaati kasutades on õli ja vesi segus eraldi "mullikestena"näha, ei teki kihistumist, aga pole ka ühtlast konsistentsi. Kreemides kasutatakse stabilisaatorina, Peamine kasutusala on ikkagi vannitooted.
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)

Hinnangud (1)

H Elina

aug 12, 2016
5
(5/5
Valmistan sellega hüdrofiilset meigieemaldamisõli (õlid, polüsorbaat, piimhape ja eeterlik õli) ja lisan suhkrukoorijatesse, olen tulemusega väga rahul. Soovitan.
Page:1
Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: