Tsetearüülalkohol 150 g

Vaata suuremalt

805880

4,00 €


Andmeleht

Tooteinfo

Kirjeldus Õlis lahustuv vaha, mida kasutatakse kaasemulgaatorina kreemides ja losjoonides, teeb kreemi paksemaks ja stabiilsemaks.
INCI Cetearyl Alcohol
Parim enne 11.01.2020
Pakend Taassuletav püstpakend

Muu informatsioon

Doseering 1 – 20%

.

Küsimused

Heli, 2017-04-07
Tere! Kumb on siis mahedam, kas tsetüül- või tsetearüülalkohol. Kas antud toode on taimset või sünteetilist päritolu? Tänud!
Mõlemad tooted on sünteesitud taimsetest rasvadest. Tsetearüülalkohol on oma olemuselt tsetüülalkoholi ja stearüülalakoholi segu. Omadustelt on need pisut erinevad. Tsetüülalkohol libiseb nahal paremini. Samas koguses kasutades annab tsetearüülalkohol tulemuseks paksema, vahasema tundega kreemi.
Kas vastusest oli abi? Jah (4) Ei (0)

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: