Piparmünt eeterlik õli 15 ml

20062

31 toodet

4,00 €


Andmeleht

Tooteinfo

Kirjeldus  „Piparmünt mõjub värskelt ja jahedalt. kasutatakse hingamisteede avamiseks, seedimise ja närvilisuse rahustamsieks. Soojendava toime tõttu sobib kasutada iiveldust, peavalu, palaviku, gripi ja külmetushaiguste leevendamiseks“
INCI Mentha Arvensis
Partii 239732
Parim enne 30.09.19
Pakend klaaspudel 15 ml

Eeterlike õlide kasutamine

Kasutamine kosmeetikas Soovitame kasutada kuni 1% toote massist (1g 100 g kohta). Eeterlik õli lisatakse toodetesse jahtumisfaasis (u 35-40 C juures) võimalikult valmistamise lõpus, et vähendada eeterlike õlide lendumist.
Valmisseebimass soovitame 25-30 g 1 kg seebimassi kohta
Seebi valmistamine külmmeetodil soovitame kasutada 30-35 g eeterlikku õli 1 kg rasvade kohta
Seebi valmistamine kuummeetodil soovitame kasutada 20-25 g eeterlikku õli 1 kg rasvade kohta
Sobib kasutamiseks küünaldes jah
Kasutamine küünaldes soovitav doseering parafiinis 4%, sojavahaga NatureWax C3 6%

Muu informatsioon

Allergeenid Linalool 0.4 %, d-limonene 3 %.
Ohutus Ainult välisipidiseks kasutamiseks. Ärritusnähtude korral lõpetada kasutamine ja konsulteerida arstiga. Rasedatel ja väikelastel tuleb eeterlikke õlisid kasutada äärmise ettevaatlikkusega. Vältida silma sattumist. Hoida laste eest. Mitte kasutada lahjendamata kujul. Tegemist ei ole ravimiga ning toode ei ole mõeldud kasutamiseks haiguste ravimiseks või ennetamiseks. Kui müügiks valmistatud kosmeetikatoode sisaldab mõnda allergeeni rohkem kui 0,01 % (0,1 g /1 kg kohta) mahapestava toote puhul(šampoon, seep) või rohkem kui 0,001 % peale jäetava toote puhul (nt kreem), tuleb lisada allergeenide nimetused, mis selle ületavad INCI nimetuse järel sulgudesse.
Süttimispunkt 72 C

Lisainfo

Hobipunktis müüdavad eeterlikud õlid on 100% naturaalsed, lisaaineteta tooted.

Kasutamine kosmeetikas

Kosmeetikas kasutatakse kuni 1% toote massist (1g 100 g kohta). Eeterlik õli lisatakse toodetesse jahtumisfaasis (u 35-40 C juures) võimalikult valmistamise lõpus, et vähendada eeterlike õlide lendumist.

Kasutamine seebis

Külmmeetodil seebi valmistamisel kasutada 30-40 ml kg kohta, kuummeetodil 20-25 ml kg kohta, valmisseebimassis 10-20 ml kg kohta.

Kasutamine küünaldes

Sojavahaküünaldes maksimaalselt 12% massist, parafiinküünaldes 4% massist. Küünaldes ei ole soovitav kasutada eeterlikke õlisid, mille süttimispunkt on alla 50 C, kuna need õlid põlevad ära kiiremini kui vaha sulab ja lõhn jääb tagasihoidlikuks.

Ohutus

Ainult välisipidiseks kasutamiseks. Ärritusnähtude korral lõpetada kasutamine ja konsulteerida arstiga. Rasedatel ja väikelastel tuleb eeterlikke õlisid kasutada äärmise ettevaatlikkusega. Vältida silma sattumist. Hoida laste eest. Mitte kasutada lahjendamata kujul. Tegemist ei ole ravimiga ning toode ei ole mõeldud kasutamiseks haiguste ravimiseks või ennetamiseks.

Eeterlikus õlis naturaalselt sisalduvad allergeenid: linalool 0.4 %, d-limonene 3 %.

Kui müügiks valmistatud kosmeetikatoode sisaldab mõnda allergeeni rohkem kui 0,01 % (0,1 g /1 kg kohta) mahapestava toote puhul(šampoon, seep)  või rohkem kui 0,001 % peale jäetava toote puhul (nt kreem), tuleb lisada allergeenide nimetused, mis selle ületavad Parfum järel sulgudesse. 

Data sheet

Küsimused

Tiina Eksi, 2015-12-05
Tere, kas piparmündi eeterlikku õli võib kasutada lahjendatud kujul toitude maitsestamiseks?
Hobipunkti eeterlikud õlid on mõeldud kosmeetiliseks kasutamiseks.
Kas vastusest oli abi? Jah (1) Ei (0)
Mairi, 2017-05-01
Tere! Kui piparmündi eeterlikku õli panna võietesse, siis mitu tilka on 1 grammis?
1 g on u 20 tilka, Suurema koguse valmistamisel on tõpsema mõõtmise huvides parem kasutada elektroonilist kaalu.
Kas vastusest oli abi? Jah (0) Ei (0)

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Vaata retsepte

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: