Kohvi aroomiõli 15 ml

Allahinnatud! Kohvi aroomiõli 15 ml

805911

8 toodet

2,40 €

-20%

3,00 €


Andmeleht

Tooteinfo

Kirjeldus Magus, ehe kohvi lõhn.
Parim enne 08.2018
Pakend klaaspudel 15 ml

Aroomiõlid seebis

Seebimassi värvumine beež
Seebistumise kiirenemine kerge

Küünalde valmistamine

Sobib kasutamiseks küünaldes ei

Lisainfo

Aroomiõlide kasutamine seebis

Külmmeetodil seebi valmistamisel soovitame kasutada 30g aroomiõli 1kg rasvade kohta.

Kuummeetodil seebi valmistamisel soovitame kasutada 15-20g aroomiõli 1kg rasvade kohta.

Valmisseebimassis soovitame kasutada 10g aroomiõli 1kg seebimassi kohta. 5g = u 1 tl

Aroomiõlide kasutamine kreemides jm kosmeetikumides

Kreemides, salvides ja vannitoodetes soovitame kasutada 1% massist (1 g 100 g toote kohta).

Aroomiõlide kasutamine küünaldes

See aroomiõli ei sobi kasutamiseks küünaldes.

Aroomiõlide kasutamine huulevõietes

Aroomiõlid ei sobi kasutamiseks huulevõietes. Huulevõietes kasutamiseks sobivad maitseõlid ja piparmündi eeterlik õli. 

Lisateave aroomiõlide kasutamise kohta seebis

Osad aroomiõlid, peamiselt lillelõhnad soodustavad seebistumise kiirenemist. Vastava teabe leiad toote andmelehelt. Selle mõju vähendamiseks soovitame alljärgnevat:

  • Vee kogus peab olema vähemalt 330 g 1 kg rasvade kohta.
  • Hoia seebikivi ja õlisegu temperatuur kokkusegamisel alla 38 kraadi.
  • Lisa aroomiõli kohe seebimassi paksenema hakkamisel.
  • Sega aroomiõli väikese koguse õliga ja sega see segu massi sisse kui seebimass hakkab paksenema.

Ohutus

Ainult välisipidiseks kasutamiseks. Ärritusnähtude korral lõpetada kasutamine ja konsulteerida arstiga. Rasedatel ja väikelastel tuleb aroomiõlisid kasutada äärmise ettevaatlikkusega. Vältida silma sattumist. Hoida laste eest. Aroomiõlid pole mõeldud kasutamiseks huulepalsamites. Mitte kasutada lahjendamata kujul.

Toode sisaldab allergeene: Benzyl alcohol 0,231 %, Eugenol 0,001 %, Benzyl salicylate 0,001 %, Linalool0,001 %. Benzyl benzoate 0,629 %

Kui müügiks valmistatud kosmeetikatoode sisaldab mõnda allergeeni rohkem kui 0,01 % (0,1 g /1 kg kohta) mahapestava toote puhul(šampoon, seep)  või rohkem kui 0,001 % peale jäetava toote puhul (nt kreem), tuleb lisada allergeenide nimetused, mis selle ületavad tootele.

Data sheet

Küsimused

Diane, 2016-12-13
Mis on kohvi aroomiõli süttimispunkt?
Süttimispunkt on 100 kraadi, kuid tootja sõnul e ole see toode sobilik küünlas kasutamiseks, nagu andmelehel kirjas.
Kas vastusest oli abi? Jah (0) Ei (0)
Jekaterina, 2016-12-28
Tere! Kas teie poes on müügil ka vees lahustuvaid aroomiõlisid näiteks shampoonide jaoks?
Hobipunkti aroomiõlid mõeldud ka šampoonides jt vett sisaldavates toodetes kasutamiseks. Ise olen kasutanud 85% ulatuses vett sisaldavas palsamis, pesugeelis (Plantaponi baasil) ja kaaliumhüdroksiidi baasil valmistatud vedelseebis ja ühegi toote puhul pole aroomiõlidega segunemisega probleeme tekkinud.
Kas vastusest oli abi? Jah (0) Ei (0)
Karmen, 2017-08-17
Tere!
Kas aroomiõli sobib ka lõhnaõlide valmistamiseks?
Tere
Põhimõtteliselt sobib. Valmistamisel tuleb jälgida aroomiõli komponentide kontsentratsiooni valmistootes. IFRA standardid: http://www.ifraorg.org/en-us/standards
Kas vastusest oli abi? Jah (0) Ei (0)

Hinnangud (0)

Toodet pole hinnatud

Hinda
Hinnang*
Nimi*
E-mail*
Tekst*
 

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: